Sa është pesha dhe gjatësia e fytyrave publike (FOTO)Janë fytyra që i shohim deshtëm e sdeshtëm ngado që shkojmë. Shpesh na duken të bukura, shpesh do të donim të ishim si to, por shpresh themi më mirë jemi kështu siç jemi. 

Sa është pesha dhe gjatësia e fytyrave publike (FOTO)Duke marrë parasysh që e gjithë vemendja është në to 24/7 ato duket se nuk ‘guxojnë’ të shtojnë asnjë gram pa e marrë vesh të gjithë.
Tashmë të gjithë e kemi të qartë që fotografia dhe televizioni mund të na mashtrojnë, mund të bëj që një person të duket më i trashë ose më e dobtë seç është në të vërtetë, dhe nëse ndonjëherë keni pyet vetën se sa peshojnë dhe sa janë të gjata disa nga vipat botërorë, ja ku ju sjellim një list me emrat më të përmendur të momentit.
Nicki Minaj 63,5 kg dhe lartësi 1,60
Selena Gomez 59 kg dhe gjatësi 1,65
Jessica Alba 53 kg dhe gjatësi 1,65
Katy Perry 59 kg dhe gjatësi 1,73
Ryan Reynolds102 kg dhe gjatësi 1.88
Angelina Jolie 59 kg dhe gjatësi 1,73
Ryan Gosling 80,5 kg dhe gjatësi 1.85
Kim Kardashian 58 kg dhe gjatësi 1,60
Beyonce 58 kg dhe gjatësi 1,68
Kristen Stewart 60 kg dhe gjatësi 1,68
Sofia Vergara 63 kg dhe gjatësi 1.70
Britney Spears 54 kg dhe gjatësi 1,62

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Postime të tjera...