Çiljeta u prezanton fansave në Facebook djalin e saj (FOTO)Këngëtarja e njohur Çiljeta ka prezantuar djalin e saj të vogël nëpërmjet rrjetit social Facebook. Ajo ka vendosur një foto të të birit dhe duket që gëzon një shëndet të plot.
Fernando lindi ditën e lindjes së mamit të tij dhe pse këngëtarja e kishte parashikuar ardhjen në jetë të djalit disa ditë më vonë.

Çiljeta u prezanton fansave në Facebook djalin e saj (FOTO)Por dhimbjet e detyruan ti nënshtrohej një operacioni cezarian duke mos i cuar planet deri në fund. Mësohet se gjatë lindjes ka asistuar dhe babai i fëmijës, Tomas, me origjinë latino-amerikane.
Gjithahstu në Facebook-n e Çiljetës janë shkruajtur qindëra komente me urime nga miqtë dhe fansat e saj.alb-observer

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Postime të tjera...