VIP-at të dehur tapë (FOTOT)Çdokujt mund t’i ndodhë që në një moment të caktuar apo në një ambient të caktuar, të ketë dëshirë (apo edhe nevojë) për të pirë një gotë më shumë.
VIP at të dehur tapë (FOTOT)
Kur dehesh, bën veprime që nuk i mban mend dhe mund të bëhesh qesharak në sytë e të pranishmëve. Por ka edhe më keq!

Kur je i rrethuar nga kamerat, çfarë ndodh?E megjithatë, shumë VIP-a nuk u japin rëndësi paparacëve dhe si rezultat, fotot e tyre kur janë të dehur tapë, bëjnë xhiron e botës.Nuk e dimë nëse kanë pirë për qejf apo nga mërzia, por e sigurt është që shumë celebrities nuk mund të gjejnë një moment qetësie.Fotot e mëposhtme flasin vetë!albobserver.com

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Postime të tjera...