Buzëqeshjet miliona dollarëshe të femrave Vip (FOTOT)Një buzëqeshje e bukur mund të vlejë miliona dollarë në Hollywood. Këtë fakt e di mirë Julia Roberts e cila falë dhëmbëve të saj të bardhë dhe buzëqeshjes ka ndërtuar gjithë karrierën e saj.

Buzëqeshjet miliona dollarëshe të femrave Vip (FOTOT)Gjithsesi në Hollywood nuk ka aktore që të mos bëjë shërbime te dentisti për të zbardhur dhëmbët të cilat dalin në pah në tapetin e kuq apo në setet e xhirimeve.

Gjithsesi në botën e showbiz renditen disa aktore që janë ndihmuar në karrierën e tyre miliona dollarëshe nga buzëqeshja, më poshtë gjeni fotografitë e tyre së bashku me emrat përkatës.

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Postime të tjera...